facebook
UDVALGT & SKÅRET AF RIGTIGE SLAGTERE
BESTIL KVALITETSKØDET ONLINE - AFHENT ALLE HVERDAGE 9.00-12.30
AFHENT PÅ KIRSTINEHØJ 75, 2770 KASTRUP
SÅDAN BESTILLER I

For at gøre det så nemt som muligt har vi flere muligheder, når i ønsker at bestille hos os. I kan både bestille via vores hjemmeside, vores sms-ordning eller over telefonen. Det er helt op til jer at vælge jeres foretrukne metode - så længe vi har jeres ordre inden 23.00, så garanterer vi levering allerede dagen efter!
BESTILLING VIA
VORES HJEMMESIDE


På vores hjemmeside finder du hele vores udvalg - her kan du bestille alt det du plejer eller blive inspireret til at prøve noget nyt. Du kan også gemme dine favoritter for nem og hurtig genbestilling.

Har du et aktivt kontonummer hos os, får du dit personlige login, ved at oprette en bruger her på siden. Når du modtager en godkendelse fra os er din bruger aktiv og klar til brug. Er du endnu ikke oprettet som kunde hos os, er du altid meget velkommen til at kontakte os for at høre nærmere.

Opret bruger
BESTILLING VIA SMS

Skal det gå lyn-børge og ved i præcis hvad i skal bruge, har vi oprettet et super nemt SMS-system til jer.

Her kan i nemt bestille de varer, som i står og skal bruge i nær fremtid. Skriv os blot en SMS på nedenstående nummer, hvor i kort og godt - og gerne i punktform, skriver hvilke produkter i ønsker leveret og hvornår. Husk at fortælle os hvem sms’en er fra, så sørger vi for at varerne når frem til jer i tide.


SMS TIL: +45 9370 0977


NB! Dette telefonnummer kan udelukkende bruges til sms og af erhvervskunder med et aktivt kontonummer hos os.
I KAN SELVFØLGELIG OGSÅ
ALTID BESTILLE OVER TELEFONEN


I vores åbningstid kan i altid kontakte os på telefon: +45 3323 8212, hvor en af vores sælgere gladeligt vil tage imod jeres bestilling. Uden for åbningstiden kan i indtale jeres bestilling på telefonsvaren, så sørger vi for at den kommer af sted til jer på den ønskede dato.
Kontakt os