facebook
HANDELSBETINGELSER HOS
BØJE & DAVID KØD ENGROS
ERHVERV

Levering af varer fra Bøje & David Kød Engros anses for sket, når kunden har fået varen leveret. Alle bestillinger sendes med en af vore egne chauffører, hvis ikke andet er aftalt særskilt mellem køber og Bøje & David Kød Engros.

Af hensyn til bevarelse af kvalitet, og ikke mindst fødevaresikkerheden, i forbindelse med køle- og frostvarer, skal der være en person til stede på leveringstidspunktet. Er der ingen til stede på den aftalte adresse, vil chaufføren forsøge at ringe på det nummer du har oplyst ved bestillingen, så I kan aftale, hvad der skal ske med varerne.

Chaufføren må kun stille varerne, hvis I har aftalt dette på telefonen, eller hvis du har oplyst dette ved bestilling. En sådan aftale betyder, at varerne henstår på dit ansvar, og Bøje & David Kød Engros kan derefter ikke garantere for leverancens kvalitet og indhold. Kan chaufføren ikke levere varerne, som du har oplyst og heller ikke få fat på dig over telefonen, tager han varerne med tilbage. Du vil blive opkrævet for leveringsgebyret, og du får herefter returneret pengene for de varer, der ikke er køle- eller frostvarer. Pengene vil blive sat ind på din konto.


FORBEHOLD

Der tages forbehold for eventuelle fejl i tekster og priser, samt udsolgte varer. Vi forbeholder os retten til at nægte at sælge, hvis købet sandsynligvis er bestemt for videresalg.