facebook
Responsive image
HOS OS ER DER INGEN KOMPROMISSER!


Siden 2000 har Bøje & Davd Kød Engros leveret fødevarer af høj kvalitet til restaurationer, kantiner og storkøkkener. Vi startede i sin tid vores virksomhed i Kødbyen på Vesterbro, men er sidenhen flyttet til vores nuværende, nye og større lokaler på Kirstinehøj 75, 2770 Kastrup.

Størstedelen af vores medarbejdere har en baggrund i fødevarebranchen, som enten slagter eller kok, og har derfor en grundlæggende passion for ordentlige råvarer af høj kvalitet. Derfor er der ingen kompromisser hos os. Kvaliteten er altid i orden, og vores egenkontrol gennemføres med største omhyggelighed og med flere ekstra kontrolpunkter.


“For os handler det om at gøre tingene så godt som overhovedet muligt - hver gang. Vi mener, det er vigtigt at være involveret i alle dele af virksomheden, hvorfor vi selv, også selvom vi er en del af ejerkredsen, indgår som en naturlig del af den daglige drift. På den måde har vi en god føling med, hvordan det hele kører og hvordan vores medarbejdere har det. Derudover giver det os et uundværligt godt kendskab til vore kunder.”

- Erik Bøje Andersen & David Banks, Ejere
Hos Bøje & David Kød Engros er vi en mindre medarbejderkreds på ca. 16 medarbejdere, hvor ejerne indgår som en naturlig del af den daglige drift. Vi gør en dyd ud af at have nære relationer til vores kunder, hvilket betyder, at vi har et yderst godt kendskab til markedet og kontinuerligt kan tilpasse vores sortiment på baggrund af efterspørgsel.

Vi er passionerede omkring vores arbejde og ønsker at gøre det så godt som overhovedet muligt - hver gang. Dette kan kun lade sig gøre via god dialog med vores kunder, hvorfor vi netop derfor prioriterer den nære kontakt.HOS OS FÅR I DEN ALLERBEDSTE SERVICE, ET GODT SAMARBEJDE OG EN KOMPETENT LEVERANDØR MED ET INDGÅENDE KENDSKAB TIL JERES BRANCHE.
Responsive image
“Vi er bevidste om konkurrencen i vores branche, samt at mange af vores kunder har et behov for kontinuerligt at optimere deres drift og indkøb. Netop derfor er det vigtigt for os, altid at kunne levere høj kvalitet til særdeles rimelige priser, samt et bredt og opdateret sortiment.

Vi ser vores kunder som samarbejdspartnere og har altid et mål om at være der for hinanden - vi kan eksempelvis hjælpe med menuforslag og anden rådgivning, mens vores kunder hele tiden hjælper os med at blive dygtigere, til det vi gør.”


- René Schyberg, Salgschef


100% KVALITET
HOS OS ER DER INGEN
KOMPROMISSER!

100% EKSPERTISE
UDVALGT & SKÅRET AF
ERFARNE SLAGTERE

DAG-TIL-DAG LEVERING
BESTIL INDEN 23.00 OG
MODTAG NÆSTE DAG

NEMT & BEKVEMT
VI LEVERER HELE VEJEN
IND I KØLERUMMET