facebook
VI LEVERER TIRSDAG OG TORSDAG MELLEM 07-14
AFHENTNING AF ONLINE ORDRER ER MULIGT ALLE HVERDAGE
FRI LEVERING PÅ ALLE ORDRER OVER 1199,-
Responsive image
VI ARBEJDER FOR AT SKABE
FREMRAGENDE KØDOPLEVELSER


I over to årtier har Bøje & David Kød Engros leveret slagtervarer af højeste kvalitet til nogle af Danmarks bedste restauranter, kvalitetskantiner og storkøkkener. Vi tilbyder både friskhakket kvalitetskød og alverdens friske udskæringer produceret på vort eget slagteri og et bredt og nøje udvalgt sortiment fra nogle af verdens bedste leverandører inden for gourmetkød.

Hos os er der ingen kompromisser og vi går altid efter at kunne tilbyde nye, spændende og fremragende kødoplevelser - selvfølgelig altid til særdeles rimelige priser!
LEVRING DIREKTE TIL DØREN

I sommeren 2020 valgte vi at imødekomme efterspørgslen og åbnede endelig op for privatsalg. Derfor kan i nu bestille kvalitetskød til engrospris lige her hos os og på den måde bringe gourmetkøkkenet hele vejen hjem i egen stue! Vi leverer din online bestilling direkte til døren - ved mindre du ønsker at afhente selv - i så fald tager vores gode, garvede slagtere gladeligt imod dig på vores adresse i Kastrup.


“For os handler det om at gøre tingene så godt som overhovedet muligt - hver gang. Vi mener, det er vigtigt at være involveret i alle dele af virksomheden, hvorfor vi selv, også selvom vi er en del af ejerkredsen, indgår som en naturlig del af den daglige drift. På den måde har vi en god føling med, hvordan det hele kører og hvordan vores medarbejdere har det. Derudover giver det os et uundværligt godt kendskab til vore kunder.”

- Erik Bøje Andersen & David Banks, Ejere
ENGROS, KÆRLIGHED TIL
KVALITET & ALTID HØJT HUMØR


Vi er først og fremmest en engrosvirksomhed, hvorfor du hos os hverken finder fancy indpakninger eller overflødighedspynt. Vi er 100% lige til og vores fokus ligger i kærligheden til kvalitetskød - intet andet. Besøger du os på vores adresse i Kastrup, vil du møde vores industrilokaler og tilhørende lager - med højt til loftet, travle skridt og altid godt humør!

Vi består af en mangfoldig medarbejderstab på ca. 16 mand, som alle har en baggrund inden for fødevarebrancen, som eksempelvis kok eller slagter. Fælles er vores passion for ordentlige råvarer og fremragende kødoplevelser - og du kan være sikker på, at vi aldrig går på kompromis med vores fællesnævner!
Responsive image

100% KVALITET
HOS OS ER DER INGEN
KOMPROMISSER!

100% EKSPERTISE
UDVALGT & SKÅRET AF
ERFARNE SLAGTERE

LEVERING 2 GANGE OM UGEN
VI TILBYDER LEVERING TIRSDAG
& TORSDAG MELLEM 07-14

FRI LEVERING
FRI LEVERING PÅ ALLE
ORDRER OVER 1199,-