facebook
DENNE VARE ER UDSOLGT
TIPS TIL TILBEREDNING

Vælger du at stege bøfferne på panden, anbefaler vi at stege dem i smør, som meget gerne må få lov at brune af inden kødet ligges på panden - her ligger der nemlig super god smag. Brug dog ikke for meget smør til at starte med, da du så risikerer, at bøfferne koger mere end steger. Lad i stedet kødet få en god stegeskorpe i en smule smør først - herefter kan du med fordel tilsætte mere. Brug gerne en ske og hæld det smeltede smør fra panden over bøffen et par gange for ekstra god saftighed.
UDSKÆRINGEN

Ribeye er en af de allerbedste udskæringer. Mør og fuld af smag takket være den høje fedtmarmorering. Ribeye steaks skæres fra højrebets forreste del (oksefilet), som løber fra nakken og nedover den første del af ryggen.
THE BLACK Black Angus Ribeye Steaks
INSPIRATION


GÆSTEMENUEN
GÆSTEMENUEN
GOD TIL GRILL
GOD TIL GRILL
PANDESTEGNING
PANDESTEGNING
SALT & PEBER
SALT & PEBER
ROSMARIN
ROSMARIN
GOD TIL RØDVIN
GOD TIL RØDVIN
GOD TIL ØL
GOD TIL ØL
SOUS VIDE
SOUS VIDE
RELATEREDE PRODUKTER
Oksetournedos
Oksetournedos
8x200g / Irish Nature, Irland / F
KUN 649,00KR GÅ TIL PRODUKT
8 x 350g - Striploin Stea
8 x 350g - Striploin Stea
8 x 350g / Arre Beef, Argentina /
KUN 799,00KR GÅ TIL PRODUKT
Black Angus Hamburger
Black Angus Hamburger
3.2kg / Black Angus, Irland / Fro
KUN 489,00KR GÅ TIL PRODUKT
Black Angus Striploin Ste
Black Angus Striploin Ste
4 x 350g / Argentina / Friskskåre
KUN 399,00KR GÅ TIL PRODUKT


  • ©2024 Bøje & David Kød Engros A/S
  • CVR. 25588037