facebook

Kalveculotte

Kalveculotte


VÆGT:  0.9-1kg
PRODUKT: Leveres som ferskvare
HOLDBARHED: 5 dage - opbevaret på køl ved max. 5 grader

1 stk kvalitets kalveculotte - født, opvokset og slagtet i Belgien.

Tilberedning: Culottestegen sidder bagest på kalven og er et glimrende stykke kød at stege i ovnen eller på grillen. Husk dog at skære stegen på tværs af kødfibrene - således opnås det bedste og mest møre resultat. Kalveculotten bør steges indtil den har en kernetemperatur på omkring de 55 grader, dermed burde den have en helt perfekt rosa farve og en skøn saftighed. Ved en højere kernetemperatur risikerer du nemt at stegen bliver tør!


KUN 198,00 DKK
Kg.pris: 0,00 kr/kg


MÆNGDE:
TIPS TIL TILBEREDNING

Vi anbefaler at tilberede Culottestegen ved intervalstegning - ved at stege den ad flere omgange, bliver den både mør, saftig og helt rigtig rosastegt! Lad først stegen temperere inden tilberedning og fjern sener og hinder på bagsiden. Skær fedtsiden i rudemønster og gnid den godt ind i salt, peber, hvidløg og friske urter. Sæt stegen i et fad og start ud med at give den 15min ved 250 grader varmluft. Skru nu ned til 180 grader og giv den yderligere 15min. Tag herefter stegen ud og lad den hvile ved stuetemp. i 15min. og sæt til sidst stegen tilbage i ovnen i ca. 15min eller til kernetemperaturen når 56-58 grader. Tag ud og lad hvile i 10-15min inden servering.
UDSKÆRINGEN

Culotten skæres fra kødkvægets bagparti og sidder lidt længere oppe end Cuvetten. Kødet er magert og dejlig mildt i smagen mens kødstrukturen er en smule finere og mere eksklusiv end den er på Culottens lillebror; Cuvetten. Culotten indeholder ikke meget fedt, hvorfor det nemt kan blive tørt og trist ved for hård og lang tilberedningstid. Steg i stedet stegen ved brug af intervalstegning - og brug meget gerne et stegetermometer til at bestemme den endelige stegetid!
Kalveculotte
INSPIRATION


GÆSTEMENUEN
GÆSTEMENUEN
GOD TIL OVN
GOD TIL OVN
GOD TIL GRILL
GOD TIL GRILL
SALT & PEBER
SALT & PEBER
FRISKE URTER
FRISKE URTER
SOVS & KARTOF.
SOVS & KARTOF.
GOD TIL RØDVIN
GOD TIL RØDVIN
VAREINFORMATION:
Levering:
Produktet afhentes som ferskvare.

Afhentning er mulig alle hverdage ml. 07.30 og 12.00, så længe bestillingen som minimum er modtaget dagen forinden.

Læs mere her.
-
Holdbarhed:
Holdbarhed 5 dage i eget køleskab ved max. 5 grader.

Produktet skal spises eller indfryses indenfor 5 dage fra afsendelsesdato. Produktet er et 0 graders køleprodukt og bliver opbevaret hos os efter gældende lovgivning. Dette gør at holdbarheden er længere på vores lager, end den vil være hjemme i dit køleskab. Når vi pakker og sender varen til dig, overgår produktet til alm. 5 graders køleprodukt, hvilket naturligvis forkorter produktets holdbarhed. Derfor har produktet max 5 dages holdbarhed på køl, når det sendes fra vores lager. Dette er gældende uanset hvad der står på original labels fra fabrikanten.
-
Indfrysning:
Kan fryses og opbevares på frost i 8-10 mdr.
-
Oprindelse:
Vores udvalgte kalveculotter er altid fra et EU-land - typisk fra Belgien - selvfølgelig produceret under gældende EU-regler. Brandet varierer alt efter hvilken leverandør der kan levere et produkt der lever op til vores standarder. Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du ønsker konkret information på oprindelse og producent.
-
RELATEREDE PRODUKTER
Danske Wienerschnitzler
Danske Wienerschnitzler
10x200g / Himmerland / Friskskåre
KUN 490,00KR GÅ TIL PRODUKT
Kalvefilet
Kalvefilet
ca. 3.2-3.5kg / EU / Fersk
KUN 799,00KR GÅ TIL PRODUKT
Kalvemørbrad
Kalvemørbrad
1.1-1.3kg / Holland, EU / Fersk
KUN 389,00KR GÅ TIL PRODUKT
Kalveculotte
Kalveculotte
0.9-1 kg / EU / Fersk
KUN 198,00KR GÅ TIL PRODUKT