facebook

Hel side brystflæsk uden ben

Hel side brystflæsk uden ben
Hel side brystflæsk uden ben
Hel side brystflæsk uden ben

Hel side brystflæsk uden ben


VÆGT:  4.5-5kg
PRODUKT: Friskskåret, leveres som ferskvare
HOLDBARHED: 5 dage - opbevaret på køl ved max. 5 grader

......Læs mere

KUN 395,00 DKK
Kg.pris: 87,78 kr/kg


MÆNGDE:
TIPS TIL TILBEREDNING

Udskæringer fra den hele side brystflæsk kan både braiseres, steges, koges, røges, saltes – ja, i grunden egner det sig til langt de fleste tilberedningsmetoder! En nylig populær spise, som oplagt kan skæres fra brystflæsket, er den Amerikanske grillperle: Pork Belly - Burnt Ends. De gode mængder fedt er lige præcis det man gerne vil have til Burnt Ends, hvilket gør kødet helt perfekt mørt og super smagfuldt. Brystet skæres blot i store, gode tern og vendes i en lækker dry rub. Langtidssteges i alubakke på grill og vendes til sidst i din favorit BBQ-sauce - og lidt brunt sukker og smør, hvis det skal være rigtig uartigt!
UDSKÆRINGEN

Den hele side brystflæsk er et dejligt fedtholdigt stykke kød med gode mængder bindevæv og er nemt af få en masse god smag ud af. Ønsker du at stå for dine egne gode udskæringer, ligger der mange gode muligheder i den hele side brystflæsk. Brystet kan deles i stegestykke, kogestykke og slag, hvilket man eksempelvis både kan få stegeflæsk, ribbenstege, slag til rullepølse, rullesteg og/eller Porchetta ud af.
Hel side brystflæsk uden ben
INSPIRATION


GOD TIL GRILL
GOD TIL GRILL
SMOKER
SMOKER
GOD TIL OVN
GOD TIL OVN
BRAISERING
BRAISERING
SALT & PEBER
SALT & PEBER
BBQ
BBQ
VAREINFORMATION:
Levering:
Produktet afhentes som ferskvare.

Afhentning er mulig alle hverdage ml. 07.30 og 12.00, så længe bestillingen som minimum er modtaget dagen forinden.

Læs mere her.
-
Holdbarhed:
Holdbarhed minimum 5 dage i eget køleskab ved max. 5 grader.
Vores skårne varer har en holdbarhed på 5-14 dage. Holdbarheden afhænger af varens pakning (gaspakket eller vakuum). Orienter dig straks om holdbarhed og korrekt opbevaring på varens pakning ved afhentning. Produktet skal spises eller indfryses inden for den gældende holdbarhed.
-
Indfrysning:
Kan fryses og opbevares på frost i 3-6 mdr.
Svinekød har et højere fedtindhold, hvorfor kvaliteten forringes ved langvarig frost. Ved langvarig frost risikerer man at fedtet bliver harskt og dermed uspiseligt.
-
Oprindelse:
100% Dansk Kvalitetsgris fra Hvidebæk Slagteri. Født, opvokset og slagtet i Danmark.
-
RELATEREDE PRODUKTER
Dansk, klassisk svinekam
Dansk, klassisk svinekam
ca. 2.5kg / Bøje og David Kød / F
KUN 159,00KR GÅ TIL PRODUKT
Dansk Ribbensteg u. ben
Dansk Ribbensteg u. ben
ca. 3kg / Bøje og David Kød / Fer
KUN 279,00KR GÅ TIL PRODUKT
Dansk Svinenakke m. svær
Dansk Svinenakke m. svær
ca. 2.4-2.7kg / Bøje & David Kød
KUN 225,00KR GÅ TIL PRODUKT
Svinemørbrad, 3 stk
Svinemørbrad, 3 stk
3x5-600g / Dansk svinekød / Fersk
KUN 139,00KR GÅ TIL PRODUKT