facebook
DENNE VARE ER UDSOLGT
TIPS TIL TILBEREDNING

Hemmeligheden bag himmelske Beef Ribs er uden tvivl slow-cooking. Aller helst 8-10 timers tilberedningstid, hvis du har tiden - og en smoker. Har du ikke, giver vi dig her en metode , som også giver absolut super møre ribs på almindelig grill - og på kun 3-4 timer:

Start med at trimme kødet for de værste hinder og sener. Vigtigst er det at fjerne hinden på bensiden! Gnid herefter kødet ind i en god olivenolie og din favorit BBQ rub - og lad kødet marinere i min. 1 time. Grill benene over indirekte varme (ca. 120 grader) i 2-2½ time med kødsiden opad. Vend herefter benene om og grill videre i ca. 30min. Pak nu kødet ind i stanniol (kødsiden opad) og sæt tilbage på grillen i en times tid (dette er et vigtigt step for både mørhed og saftighed!). Pak til sidst benene ud og giv dem et godt svøb af din bedste BBQ-sauce. Grill afslutningsvis på direkte varme (ca. 200 grader) i 5-15 - på begge sider. Lad hvile i 5-10min og servér!
UDSKÆRINGEN

Disse okse spareribs kaldes populært også for Plate Ribs eller Dino Ribs. De minder om det vi på dansk kalder tværreb (short ribs), men med længere ben og langt mere kød på. Kødet har, ligesom tværreb, både en del bindevæv, fedt og sener - derfor kræver de også lidt længere tilberedningstid. Til gengæld er der lagt op til en ægte fall-of-the-bone-experience, når de tilberedes korrekt og med en god portion tålmodighed. Det er på ingen måde svært og kødet er både super taknemmeligt og nemt at håndtere - timingen hedder bare ikke mandag aften midt i ulvetimen!
- Ultra Tender - Beef Spareribs
INSPIRATION


SMOKER
SMOKER
GOD TIL GRILL
GOD TIL GRILL
BRAISERING
BRAISERING
SOUS VIDE
SOUS VIDE
BBQ
BBQ
GOD TIL ØL
GOD TIL ØL
SOMMERMADEN
SOMMERMADEN
VAREINFORMATION:
Levering:
Produktet afhentes som frostvare, sendt til optøning.

Vi anbefaler på det kraftigste, at varen kommer lynhurtigt på frost i egen fryser efter afhentning, hvis produktet ønskes at bevares som frostvare. Det vil til hver en tid være på egen vurdering og eget ansvar, hvis du vælger at bevare produktet som frostvare.

Afhentning er mulig alle hverdage ml. 07.30 og 12.00, så længe bestillingen som minimum er modtaget dagen forinden.

Læs mere her.
-
Holdbarhed:
Optøet kølevare: 2-4 dage opbevaret i eget køleskab på max. 5 grader.

Ved afhentning overgår produktet til alm. 5 graders køleprodukt, hvilket naturligvis forkorter produktets holdbarhed. Derfor har produktet 2-4 dages holdbarhed på køl, når det afhentes fra vores lager. Dette er gældende uanset hvad der står på original labels fra fabrikanten.

Det vil til hver en tid være på egen vurdering og eget ansvar, hvis du vælger at bevare produktet som frostvare.
-
Indfrysning:
Produktet må ikke genindfryses efter optøning.
-
Oprindelse:
Født, opvokset og slagtet i Irland.
-
RELATEREDE PRODUKTER
Oksekæber
Oksekæber
Ca. 2kg / Kvalitetsokse, EU / Fro
KUN 299,00KR GÅ TIL PRODUKT
2KG - Friskhakket oksekød
2KG - Friskhakket oksekød
2kg / Maks. 12% / Bøje & David Kø
KUN 220,00KR GÅ TIL PRODUKT
Oksetournedos
Oksetournedos
8x200g / Irish Nature, Irland / F
KUN 649,00KR GÅ TIL PRODUKT
4 x 350g - Ribeye Steaks,
4 x 350g - Ribeye Steaks,
4x350g / GJ, Brasilien / Friskskå
KUN 375,00KR GÅ TIL PRODUKT


  • ©2024 Bøje & David Kød Engros A/S
  • CVR. 25588037