ROASTBEEF PÅ GRILL:
Start med at tage Roastbeefen ud af køleskabet og gnid den godt ind i smeltet smør, knust hvidløg, salt og peber. Lad herefter stegen hvile i en times tid inden tilberedning. Varm grillen op og brun roastbeefen af på alle sider over direkte, glohed varme og placer herefter stegen over indirekte varme (ca. 180-200 grader) og steg den færdig indtil kernetemperaturen rammer 56-58 grader. Tag til sidste stegen af og lad den hvile i 15-20min inden den serveres.
En Roastbeef kræver ikke mere end 45min-1½ time alt efter tilberedningsmetode (og størrelse). Vi anbefaler altid at bruge et stegetermometer for bedste resultat. Gå efter en kernetemperatur på 56-58 grader og efterfølgende hviletid på ca. 15-20min.








Afhentning er mulig alle hverdage ml. 07.30 og 12.00, så længe bestillingen som minimum er modtaget dagen forinden.
Læs mere her.
Vores skårne varer har en holdbarhed på 5-14 dage. Holdbarheden afhænger af varens pakning (gaspakket eller vakuum). Orienter dig straks om holdbarhed og korrekt opbevaring på varens pakning ved afhentning. Produktet skal spises eller indfryses inden for den gældende holdbarhed.



