facebook

Roastbeef af okseinderlår

Roastbeef af okseinderlår


VÆGT:  2.2-2.4kg
PRODUKT: Friskskåret, leveres som ferskvare
HOLDBARHED: 5 dage - opbevaret på køl ved max. 5 grader

1 stk hjemmesnøret roastbeef på hele 2-2.4kg - altid skåret af okseinderlår af bedste kvalitet! Vores roastbeef skæres, snøres og klargøres i vores eget skærestue på dagen for levering.

KUN 429,00 DKK
Kg.pris: 0,00 kr/kg


MÆNGDE:
TIPS TIL TILBEREDNING

Har du prøvet at tilberede Roastbeefen på grillen? En helt perfekt og velsmagende sommerspise!

ROASTBEEF PÅ GRILL:
Start med at tage Roastbeefen ud af køleskabet og gnid den godt ind i smeltet smør, knust hvidløg, salt og peber. Lad herefter stegen hvile i en times tid inden tilberedning. Varm grillen op og brun roastbeefen af på alle sider over direkte, glohed varme og placer herefter stegen over indirekte varme (ca. 180-200 grader) og steg den færdig indtil kernetemperaturen rammer 56-58 grader. Tag til sidste stegen af og lad den hvile i 15-20min inden den serveres.
UDSKÆRINGEN

Vi synes en god kalveroastbeef er bedst når den skæres af inderlåret - kødet fra inderlåret er nemlig både magert og indeholder kun en lille mængde bindevæv. Herved kræver kødet hverken langtidstilberedning eller store besværlige armbevægelser. Et taknemmeligt stykke kød, som bliver dejlig mørt, når det steges flot rosa i stegens midte.

En Roastbeef kræver ikke mere end 45min-1½ time alt efter tilberedningsmetode (og størrelse). Vi anbefaler altid at bruge et stegetermometer for bedste resultat. Gå efter en kernetemperatur på 56-58 grader og efterfølgende hviletid på ca. 15-20min.
Roastbeef af okseinderlår
INSPIRATION


GÆSTEMENUEN
GÆSTEMENUEN
GOD TIL OVN
GOD TIL OVN
GOD TIL GRILL
GOD TIL GRILL
GRYDESTEG
GRYDESTEG
SALT & PEBER
SALT & PEBER
FRISKE URTER
FRISKE URTER
GOD TIL RØDVIN
GOD TIL RØDVIN
VAREINFORMATION:
Levering:
Produktet afhentes som ferskvare.

Afhentning er mulig alle hverdage ml. 07.30 og 12.00, så længe bestillingen som minimum er modtaget dagen forinden.

Læs mere her.
-
Holdbarhed:
Holdbarhed minimum 5 dage i eget køleskab ved max. 5 grader.
Vores skårne varer har en holdbarhed på 5-14 dage. Holdbarheden afhænger af varens pakning (gaspakket eller vakuum). Orienter dig straks om holdbarhed og korrekt opbevaring på varens pakning ved afhentning. Produktet skal spises eller indfryses inden for den gældende holdbarhed.
-
Indfrysning:
Kan fryses og opbevares på frost i 8-10 mdr.
-
Oprindelse:
Oksekødet vi bruger til vores Roastbeef kommer fra vores varierende leverandører - altid kvalitetssikret og produceret i EU under gældende EU-regler.
-
RELATEREDE PRODUKTER
8 x 350g - Ribeye Steaks,
8 x 350g - Ribeye Steaks,
8 x 350g / GJ, Brasilien / Frisks
KUN 750,00KR GÅ TIL PRODUKT
8 x 350G - Ribeye Steaks,
8 x 350G - Ribeye Steaks,
8 x 350g / Arre Beef, Argentina /
KUN 929,00KR GÅ TIL PRODUKT
Black Angus Striploin Ste
Black Angus Striploin Ste
4 x 350g / Argentina / Friskskåre
KUN 399,00KR GÅ TIL PRODUKT
4 x 350G - Ribeye Steaks,
4 x 350G - Ribeye Steaks,
4 x 350g / Arre Beef, Argentina /
KUN 599,00KR GÅ TIL PRODUKT