facebook
DENNE VARE ER UDSOLGT
TIPS TIL TILBEREDNING

Du kan stege oksefileten som (en eller flere) helsteg eller skære fileten til steaks. Bøffer skåret af oksefilet kender vi under flere forskellige navne heriblandt både Ribeye Steaks og Striploin Steaks. Den ene ende af fileten er mere marmoreret og egner sig godt til lækre, saftige Ribeye Steaks - mens den anden ende er mere mager og egner sig godt til de mere fedtfattige Striploin Steaks.
UDSKÆRINGEN

Oksefileten skæres af den lange muskel af kvægets ryg, som også udgør oksehøjrebet og er en af de møreste udskæringer på kvæget. Oksefilet findes i flere mindre udskæringer og kan spises både med og uden fedtkant, som helsteg eller skåret i bøffer.
TACUAREMBÓ Hel striploin, oksefilet
INSPIRATION


GÆSTEMENUEN
GÆSTEMENUEN
GOD TIL OVN
GOD TIL OVN
GOD TIL GRILL
GOD TIL GRILL
GOD TIL STEAKS
GOD TIL STEAKS
GOD TIL RØDVIN
GOD TIL RØDVIN
GOD TIL ØL
GOD TIL ØL
RELATEREDE PRODUKTER
Black Angus Striploin Ste
Black Angus Striploin Ste
8 x 350g / Argentina / Friskskåre
KUN 798,00KR GÅ TIL PRODUKT
Oksemørbrad, Brasilien
Oksemørbrad, Brasilien
ca. 1.6-1.8kg / Friboi Beef, Bras
KUN 599,00KR GÅ TIL PRODUKT
Oksekæber
Oksekæber
Ca. 2kg / Kvalitetsokse, EU / Fro
KUN 299,00KR GÅ TIL PRODUKT
4 x 350g - Striploin Stea
4 x 350g - Striploin Stea
4 x 350g / Arre Beef, Argentina /
KUN 429,00KR GÅ TIL PRODUKT


  • ©2024 Bøje & David Kød Engros A/S
  • CVR. 25588037