facebook
DENNE VARE ER UDSOLGT
TIPS TIL TILBEREDNING

Tomahawk Steaks af gris er helt oplagte til grillen og kan både steges som de er - blot penslet med lidt smør, salt, peber og drysset med friske krydderurter. Skal der kræses lidt ekstra, anbefaler vi at give hver steak et stykke karamelliseret æble og herefter vikle et stykke serrano skinke omkring for at holde sammen på herlighederne (se billede). Dette vil give kødet både sødme, syrlighed og en god saltning fra skinken. Tilbered dem på grillen til de har en kernetemperatur på ca. 62-64 grader og lad dem hvile i 5-10min inden tilberedning - servér gerne med en skive, hjemmerørt kryddersmør. Et herligt og smagfuldt indspark til sommerens grillaftener!
UDSKÆRINGEN

Tomahawk Steaks af gris skæres fra grisens midterstykke - nærmere bestemt fra svinekammen - her lader vi blot hele ribbenet blive på steaken. Ved at lade ribbenet sidde bevares en masse god smag, som frigives fra benet under tilberedning. Et helt oplagt og lidt anderledes stykke kød til gæstemenuen - perfekt til sommerens gode grillaftener!
Tomahawk af Gris, 3-4 stk
INSPIRATION


GÆSTEMENUEN
GÆSTEMENUEN
DEN HURTIGE
DEN HURTIGE
GOD TIL GRILL
GOD TIL GRILL
PANDESTEGNING
PANDESTEGNING
SOMMERMADEN
SOMMERMADEN
GOD TIL ØL
GOD TIL ØL
VAREINFORMATION:
Levering:
Produktet afhentes som ferskvare.

Afhentning er mulig alle hverdage ml. 07.30 og 12.00, så længe bestillingen som minimum er modtaget dagen forinden.

Læs mere her.
-
Holdbarhed:
Holdbarhed minimum 5 dage i eget køleskab ved max. 5 grader.
Vores skårne varer har en holdbarhed på 5-14 dage. Holdbarheden afhænger af varens pakning (gaspakket eller vakuum). Orienter dig straks om holdbarhed og korrekt opbevaring på varens pakning ved afhentning. Produktet skal spises eller indfryses inden for den gældende holdbarhed.
-
Indfrysning:
Kan fryses og opbevares på frost i 3-6 mdr.
Svinekød har et højere fedtindhold, hvorfor kvaliteten forringes ved langvarig frost. Ved langvarig frost risikerer man at fedtet bliver harskt og dermed uspiseligt.
-
Oprindelse:
100% Dansk Kvalitetsgris fra Hvidebæk Slagteri. Født, opvokset og slagtet i Danmark.
-
RELATEREDE PRODUKTER
Danske Nakkekoteletter
Danske Nakkekoteletter
8x250g / Dansk Kvalitetsgris / Fr
KUN 149,00KR GÅ TIL PRODUKT
2KG - Dansk stegeflæsk i
2KG - Dansk stegeflæsk i
2kg / Bøje & David Kød / Fersk
KUN 169,00KR GÅ TIL PRODUKT
Dansk Porchetta Slag
Dansk Porchetta Slag
2.7-3kg / Bøje & David Kød / Fers
KUN 239,00KR GÅ TIL PRODUKT
God, klassisk nakkefilet
God, klassisk nakkefilet
2.6-2.8kg / Kvalitetsgris, EU / F
KUN 189,00KR GÅ TIL PRODUKT


  • ©2024 Bøje & David Kød Engros A/S
  • CVR. 25588037