PÅ GRILL: Fjern sølvsenen fra mørbraden og pensl den med en god olivenolie. Krydr med salt og peber og giv den et drys af friskhakket timian eller andre gode, friske urter. Klargør grillen til direkte varme, ca. 250 grader og læg oksemørbraden midt på grillristen. Grill den på alle 4 sider, så den får et flot grillmønster. Klargør herefter grillen til indirekte varme og grill oksemørbraden, til den har en kernetemperatur på ca. 54-56 grader. Lad den til sidst hvile i ca. 10 minutter, hvilket vil få kernetemperaturen til at stige ca. 4 grader. Skær oksemørbraden ud i tynde skiver lige inden servering og nyd!







Afhentning er mulig alle hverdage ml. 07.30 og 12.00, så længe bestillingen som minimum er modtaget dagen forinden.
Læs mere her.
Produktet skal spises eller indfryses indenfor 5 dage fra afsendelsesdato. Produktet er et 0 graders køleprodukt og bliver opbevaret hos os efter gældende lovgivning. Dette gør at holdbarheden er længere på vores lager, end den vil være hjemme i dit køleskab. Når vi pakker og sender varen til dig, overgår produktet til alm. 5 graders køleprodukt, hvilket naturligvis forkorter produktets holdbarhed. Derfor har produktet max 5 dages holdbarhed på køl, når det sendes fra vores lager. Dette er gældende uanset hvad der står på original labels fra fabrikanten.



