facebook

Dansk Gårdkvæg - Oksemørbrad

Dansk Gårdkvæg - Oksemørbrad
Dansk Gårdkvæg - Oksemørbrad
Dansk Gårdkvæg - Oksemørbrad

Dansk Gårdkvæg - Oksemørbrad


VÆGT:  2.2-2.5kg
PRODUKT: Leveres som ferskvare
HOLDBARHED: 5 dage - opbevaret på køl ved max. 5 grader

Prøv vores kvalitetsbevidste luksus oksemørbrad af 100% Dansk Gårdkvæg! Født, opvokset og slagtet i Danmark - produceret af Danish Food Company, som har over 30års erfaring i håndtering af godt, dansk kvalitetskød!

Mørbraden er afpudset, hvorfor kun sølvsenen skal fjernes.
Brug mørbraden til Tournedos eller steg den hel - uanset tør vi godt garantere for en vanvittig lækker og mør smagsoplevelse, som med sin rige, intense oksekødssmag får smagsløgene til danse!



KUN 999,00 DKK
Kg.pris: 454,09 kr/kg


MÆNGDE:
TIPS TIL TILBEREDNING

Har du prøvet at tilberede oksemørbraden på grillen? Det er ligeså nemt som i ovnen, men giver en helt fantastisk grillsmag og passer absolut perfekt til ovnstegte kartofler og en god bearnaise! Regn med ca. 250g kød pr. person.

PÅ GRILL: Fjern sølvsenen fra mørbraden og pensl den med en god olivenolie. Krydr med salt og peber og giv den et drys af friskhakket timian eller andre gode, friske urter. Klargør grillen til direkte varme, ca. 250 grader og læg oksemørbraden midt på grillristen. Grill den på alle 4 sider, så den får et flot grillmønster. Klargør herefter grillen til indirekte varme og grill oksemørbraden, til den har en kernetemperatur på ca. 54-56 grader. Lad den til sidst hvile i ca. 10 minutter, hvilket vil få kernetemperaturen til at stige ca. 4 grader. Skær oksemørbraden ud i tynde skiver lige inden servering og nyd!
UDSKÆRINGEN

Mørbraden er en af de møreste udskæringer du kan få fat i, det hvad enten du har fat i kalv, okse eller svin - deraf kommer navnet "mørbrad" da også. Mørbraden er egentlig en muskel, men sidder helt inde i kroppen, under ryggen (tyndstegen) og over brystpartiet, hvorfor den kun bruges minimalt og derfor er et garanteret mørt stykke kød. Mørbraden er et reelt stykke kød uden bindevæv og sener - og med et yderst lavt fedtindhold.
Dansk Gårdkvæg - Oksemørbrad
INSPIRATION


GÆSTEMENUEN
GÆSTEMENUEN
GOD TIL OVN
GOD TIL OVN
GOD TIL GRILL
GOD TIL GRILL
SALT & PEBER
SALT & PEBER
SOVS & KARTOF.
SOVS & KARTOF.
GOD TIL RØDVIN
GOD TIL RØDVIN
VAREINFORMATION:
Levering:
Produktet afhentes som ferskvare.

Afhentning er mulig alle hverdage ml. 07.30 og 12.00, så længe bestillingen som minimum er modtaget dagen forinden.

Læs mere her.
-
Holdbarhed:
Holdbarhed 5 dage i eget køleskab ved max. 5 grader.

Produktet skal spises eller indfryses indenfor 5 dage fra afsendelsesdato. Produktet er et 0 graders køleprodukt og bliver opbevaret hos os efter gældende lovgivning. Dette gør at holdbarheden er længere på vores lager, end den vil være hjemme i dit køleskab. Når vi pakker og sender varen til dig, overgår produktet til alm. 5 graders køleprodukt, hvilket naturligvis forkorter produktets holdbarhed. Derfor har produktet max 5 dages holdbarhed på køl, når det sendes fra vores lager. Dette er gældende uanset hvad der står på original labels fra fabrikanten.
-
Indfrysning:
Kan fryses og opbevares på frost i 8-10 mdr.
-
Oprindelse:
Født, opvokset og slagtet i Danmark.
-
RELATEREDE PRODUKTER
2KG - Okseinderlår i stri
2KG - Okseinderlår i stri
2kg / Bøje & David Kød / Friskskå
KUN 420,00KR GÅ TIL PRODUKT
Roastbeef af okseinderlår
Roastbeef af okseinderlår
ca. 2-2.4kg / Bøje & David Kød /
KUN 429,00KR GÅ TIL PRODUKT
Slagterens Burgerbøffer -
Slagterens Burgerbøffer -
20x200g / Bøje & David Kød / Fris
KUN 575,00KR GÅ TIL PRODUKT
8 x 350g - Striploin Stea
8 x 350g - Striploin Stea
8 x 350g / Arre Beef, Argentina /
KUN 799,00KR GÅ TIL PRODUKT