PÅ GRILL: Fjern sølvsenen fra mørbraden og pensl den med en god olivenolie. Krydr med salt og peber og giv den et drys af friskhakket timian eller andre gode, friske urter. Klargør grillen til direkte varme, ca. 250 grader og læg oksemørbraden midt på grillristen. Grill den på alle 4 sider, så den får et flot grillmønster. Klargør herefter grillen til indirekte varme og grill oksemørbraden, til den har en kernetemperatur på ca. 54-56 grader. Lad den til sidst hvile i ca. 10 minutter, hvilket vil få kernetemperaturen til at stige ca. 4 grader. Skær oksemørbraden ud i tynde skiver lige inden servering og nyd!







Vi anbefaler på det kraftigste, at varen kommer lynhurtigt på frost i egen fryser efter afhentning, hvis produktet ønskes at bevares som frostvare. Det vil til hver en tid være på egen vurdering og eget ansvar, hvis du vælger at bevare produktet som frostvare.
Afhentning er mulig alle hverdage ml. 07.30 og 12.00, så længe bestillingen som minimum er modtaget dagen forinden.
Læs mere her.
Ved afhentning overgår produktet til alm. 5 graders køleprodukt, hvilket naturligvis forkorter produktets holdbarhed. Derfor har produktet 2-4 dages holdbarhed på køl, når det afhentes fra vores lager. Dette er gældende uanset hvad der står på original labels fra fabrikanten.
Det vil til hver en tid være på egen vurdering og eget ansvar, hvis du vælger at bevare produktet som frostvare.



