facebook
DENNE VARE ER UDSOLGT
TIPS TIL TILBEREDNING

Flanksteak tager ikke mange minutter at tilberede på grillen, men vi synes dog du skal sætte tid af til en god 24-timers marinering inden tilberedning. Vi anbefaler en god hjemmerørt marinade af eksempelvis balsamico, brun farin, god olivenolie, hvidløg, citron, salt og friske urter! Rør det hele sammen og lad flanksteaks marinere på køl i min. 8 timer - meget gerne 24 timer. Når grillen er varm skal det marinerede kød kun have ca. 5 min på hver side ved direkte varme - lad kødet hvile i 5-10min og skær så kødet i tynde skiver på tværs af kødfibrene. Nemt, hurtigt og super lækkert!
UDSKÆRINGEN

Flanksteak skæres af den bagerste del af kødkvægets bryst og er et forholdsvist fladt stykke kød med en grovere kødstruktur. En flankesteak kan både steges, braiseres, koges og ikke mindst grilles. Et helt fantastisk stykke kød til grillen, da det er nemt at grille mørt - især hvis det får lov at stege rosa. Et lidt for gennemstegt stykke flanksteak kan godt blive en smule sejt og trist.
Flanksteaks, 3-4stk
INSPIRATION


GÆSTEMENUEN
GÆSTEMENUEN
GOD TIL GRILL
GOD TIL GRILL
DEN HURTIGE
DEN HURTIGE
SALT & PEBER
SALT & PEBER
FRISKE URTER
FRISKE URTER
GOD TIL ØL
GOD TIL ØL
SOMMERMADEN
SOMMERMADEN
VAREINFORMATION:
Levering:
Produktet afhentes som ferskvare.

Afhentning er mulig alle hverdage ml. 07.30 og 12.00, så længe bestillingen som minimum er modtaget dagen forinden.

Læs mere her.
-
Holdbarhed:
Holdbarhed 5 dage i eget køleskab ved max. 5 grader.

Produktet skal spises eller indfryses indenfor 5 dage fra afsendelsesdato. Produktet er et 0 graders køleprodukt og bliver opbevaret hos os efter gældende lovgivning. Dette gør at holdbarheden er længere på vores lager, end den vil være hjemme i dit køleskab. Når vi pakker og sender varen til dig, overgår produktet til alm. 5 graders køleprodukt, hvilket naturligvis forkorter produktets holdbarhed. Derfor har produktet max 5 dages holdbarhed på køl, når det sendes fra vores lager. Dette er gældende uanset hvad der står på original labels fra fabrikanten.
-
Indfrysning:
Kan fryses og opbevares på frost i 8-10 mdr.
-
Oprindelse:
Vores udvalgte flanksteaks er altid fra et EU-land - selvfølgelig produceret under gældende EU-regler. Brandet varierer alt efter hvilken leverandør der kan levere et produkt, der lever op til vores standarder. Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du ønsker konkret info på producent og oprindelse.
-
RELATEREDE PRODUKTER
Black Angus Oksecuvette
Black Angus Oksecuvette
1-1.2kg / Irish Angus / Fersk
KUN 198,00KR GÅ TIL PRODUKT
Dansk Gårdkvæg - Oksemørb
Dansk Gårdkvæg - Oksemørb
2.2-2.5kg / Danish Food Company /
KUN 999,00KR GÅ TIL PRODUKT
4 x 350g - Striploin Stea
4 x 350g - Striploin Stea
4 x 350g / Arre Beef, Argentina /
KUN 429,00KR GÅ TIL PRODUKT
8 x 350G - Ribeye Steaks,
8 x 350G - Ribeye Steaks,
8 x 350g / Arre Beef, Argentina /
KUN 929,00KR GÅ TIL PRODUKT


  • ©2024 Bøje & David Kød Engros A/S
  • CVR. 25588037