facebook
DENNE VARE ER UDSOLGT
TIPS TIL TILBEREDNING

Iberico Presa kræver ikke mange minutters tilberedningstid og bliver smør-mørt ved kort tilberedningstid på høj, direkte varme. Skær kødet i tynde skiver og marinér eksempelvis kødet i en god hvidløgs-/rosmarinmarinade - gerne en times tid eller længere. Steg kødet 1-2min på hver side ved høj direkte varme og servér! Kan både steges på grillen og på panden.
UDSKÆRINGEN

Ibérico Presa skæres fra skulderen på sortfodsgrisen og er blandt andet kendetegnet ved at være mørkere i farven end traditionelt svinekød. Iberico Presa kaldes også for svinekødets Wagyu/kobekød, da det er super flot marmoreret og bliver mørt som smør ved tilberedning. Smagen minder mere om okse end svin og har en lækker, nærmest nøddeagtig smag.
Ibérico Presa
INSPIRATION


GÆSTEMENUEN
GÆSTEMENUEN
GOD TIL GRILL
GOD TIL GRILL
PANDESTEGNING
PANDESTEGNING
SALT & PEBER
SALT & PEBER
ROSMARIN
ROSMARIN
RELATEREDE PRODUKTER
Stegebacon, Røget
Stegebacon, Røget
1.2-1.4kg / Slagter Lepo / Fersk
KUN 130,00KR GÅ TIL PRODUKT
God, klassisk nakkefilet
God, klassisk nakkefilet
2.6-2.8kg / Kvalitetsgris, EU / F
KUN 189,00KR GÅ TIL PRODUKT
Skinkekød i strimler, dan
Skinkekød i strimler, dan
2kg / Bøje & David Kød / Friskskå
KUN 139,00KR GÅ TIL PRODUKT
Svinemørbrad, 3 stk
Svinemørbrad, 3 stk
3x5-600g / Dansk svinekød / Fersk
KUN 139,00KR GÅ TIL PRODUKT


  • ©2024 Bøje & David Kød Engros A/S
  • CVR. 25588037