Vejen til en perfekt stegt lammekølle er uden tvivl et stegetermometer. Alt efter hvor rødt du ønsker kødet er her de anbefalede kernetemperaturer for lammekød: Rosastegt lammekød 62-65 grader - Medium stegt lammekød 65-68 grader - Gennemstegt lammekød 70-72grader. Mål altid temperaturen midt i kødet, hvor temperaturen er lavest.








Vi anbefaler på det kraftigste, at varen kommer lynhurtigt på frost i egen fryser efter afhentning, hvis produktet ønskes at bevares som frostvare. Det vil til hver en tid være på egen vurdering og eget ansvar, hvis du vælger at bevare produktet som frostvare.
Afhentning er mulig alle hverdage ml. 07.30 og 12.00, så længe bestillingen som minimum er modtaget dagen forinden.
Læs mere her.
Ved afhentning overgår produktet til alm. 5 graders køleprodukt, hvilket naturligvis forkorter produktets holdbarhed. Derfor har produktet 2-4 dages holdbarhed på køl, når det afhentes fra vores lager. Dette er gældende uanset hvad der står på original labels fra fabrikanten.
Det vil til hver en tid være på egen vurdering og eget ansvar, hvis du vælger at bevare produktet som frostvare.



