facebook

Dansk, klassisk svinekam

Dansk, klassisk svinekam
Dansk, klassisk svinekam
Dansk, klassisk svinekam

Dansk, klassisk svinekam


VÆGT:  Ca. 2.5kg
PRODUKT: Friskskåret, leveres som ferskvare
HOLDBARHED: 5 dage - opbevaret på køl ved max. 5 grader

En ægte gourmetoplevelse af en god, klassisk flæskesteg!

Skåret af dansk, krogmodnet svinekød, uden ben - og selvfølgelig ridset med svære. Vores klassiske svinekam er ekstra kødfuld og spækket med smag, saft og kraft! Skæres og pakkes på vores eget slagteri på dagen for levering.


KUN 159,00 DKK
Kg.pris: 63,60 kr/kg


MÆNGDE:
TIPS TIL TILBEREDNING

Der findes mange gode råd når det kommer til tilberedning af en god, klassisk flæskesteg - og ikke mindst sprøde svær! Har du prøvet at vende stegen på hovedet og dække sværene med vand de første 20-25min. i ovnen? Dette vil sørge for at sværene puffer helt rigtig op og bliver knasende sprøde! Efter de 20-25min. vendes stegen om og sættes på en rist over en bradepande med vand. Sværene duppes tørre og gnides godt ind i salt - sørg for at saltet kommer godt ned mellem sværene og giv det selskab med laurbærblade. Stegen steges færdig ved 175 grader indtil kernetemperaturen rammer 62-64 grader. Fjern laurbærbladene og lad stegen hvile 15-20min inden servering.
UDSKÆRINGEN

Svinekammen - måske bedre kendt som flæskesteg - skæres af grisens ryg og er en af grisens absolut mest populære udskæringer. Tilberedes svinekammen korrekt, får du både et saftigt stykke kød og lækre, sprøde svær. Kød fra grisens kam er dog et regulært stykke kød og det lave indhold af indre muskulært fedt og bindevæv gør at kødet hurtigt kan blive tørt. Derfor anbefaler vi altid brug af stegetermometer - på den måde er det langt nemmere at overvåge stegen og ramme den anbefalede kernetemperatur på ca. 62-64 grader inden stegen tages ud af ovnen. Med yderligere 10-15min hviletid inden servering, skulle du meget gerne stå tilbage med en dejlig og saftig flæskesteg!
Dansk, klassisk svinekam
INSPIRATION


GOD TIL OVN
GOD TIL OVN
GOD TIL GRILL
GOD TIL GRILL
GOD TIL ØL
GOD TIL ØL
SALT & PEBER
SALT & PEBER
GÆSTEMENUEN
GÆSTEMENUEN
JULEMADEN
JULEMADEN
VAREINFORMATION:
Levering:
Produktet afhentes som ferskvare.

Afhentning er mulig alle hverdage ml. 07.30 og 12.00, så længe bestillingen som minimum er modtaget dagen forinden.

Læs mere her.
-
Holdbarhed:
Holdbarhed minimum 5 dage i eget køleskab ved max. 5 grader.
Vores skårne varer har en holdbarhed på 5-14 dage. Holdbarheden afhænger af varens pakning (gaspakket eller vakuum). Orienter dig straks om holdbarhed og korrekt opbevaring på varens pakning ved afhentning. Produktet skal spises eller indfryses inden for den gældende holdbarhed.
-
Indfrysning:
Kan fryses og opbevares på frost i 3-6 mdr.
Svinekød har et højere fedtindhold, hvorfor kvaliteten forringes ved langvarig frost. Ved langvarig frost risikerer man at fedtet bliver harskt og dermed uspiseligt.
-
Oprindelse:
100% Dansk Kvalitetsgris fra Hvidebæk Slagteri. Født, opvokset og slagtet i Danmark.
-
RELATEREDE PRODUKTER
Dansk Svinenakke m. svær
Dansk Svinenakke m. svær
ca. 2.4-2.7kg / Bøje & David Kød
KUN 225,00KR GÅ TIL PRODUKT
Skinkekød i tern, dansk
Skinkekød i tern, dansk
2kg / Bøje Og David Kød / Frisksk
KUN 139,00KR GÅ TIL PRODUKT
Danske Svinekoteletter
Danske Svinekoteletter
8x250g / Bøje & David Kød / Frisk
KUN 149,00KR GÅ TIL PRODUKT
Dansk, klassisk svinekam
Dansk, klassisk svinekam
ca. 2.5kg / Bøje og David Kød / F
KUN 159,00KR GÅ TIL PRODUKT