facebook

Kalvemørbrad

Kalvemørbrad
Kalvemørbrad
Kalvemørbrad

Kalvemørbrad


VÆGT:  1.1-1.3kg
PRODUKT: Leveres som ferskvare
HOLDBARHED: 5 dage - opbevaret på køl ved max. 5 grader

Vores udvalgte kalvemørbrad er en sand klassiker og helt oplagt til gæstemenuen. Kødet er lyst, super mørt og dejlig saftigt, mens smagen er både mere frisk og mild sammenlignet med den mere almindelige og intense oksemørbrad.

Bemærk: Vores udvalgte kalvemørbrad er altid fra et EU-land - typisk fra Holland - selvfølgelig produceret under gældende EU-regler. Brandet varierer alt efter hvilken leverandør der kan levere et produkt der lever op til vores standarder. Vi går aldrig på kompromis med kvaliteten!



KUN 389,00 DKK
Kg.pris: 0,00 kr/kg


MÆNGDE:
TIPS TIL TILBEREDNING

Udover at være mør som bare pokker indeholder mørbraden næsten ingen fedt (fedt = smagsforstærker) - hvorfor det af den grund ikke skader at være ekstra rundhåndet med krydringen. Laves mørbraden i ovn, anbefaler vi at brune den af på en glohed pande inden den sættes i ovnen. Steg kødet i ovnen i 30-35 minutter ved 185 grader, og lad det hvile 10-15 minutter, inden du skærer kødet ud. Gå efter en kernetemperatur på ca. 56-58grader.

Ønsker du at prøve noget nyt, så kan vi også anbefale at lade mørbraden blive på panden til den er færdigstegt. Lad den blot hvile i 10min efter afbruning og kom den så tilbage på panden i selskab med rigelig smør og krydderurter efter smag. Steg færdig ved lav varme på alle sider.
UDSKÆRINGEN

Mørbraden er en af de møreste udskæringer du kan få fat i, det hvad enten du har fat i kalv, okse eller svin - deraf kommer navnet "mørbrad" da også. Mørbraden er egentlig en muskel, men sidder helt inde i kroppen, under ryggen (tyndstegen) og over brystpartiet, hvorfor den kun bruges minimalt og derfor er et garanteret mørt stykke kød. Mørbraden er et reelt stykke kød uden bindevæv og sener - og med et yderst lavt fedtindhold.
Kalvemørbrad
INSPIRATION


GÆSTEMENUEN
GÆSTEMENUEN
PANDESTEGNING
PANDESTEGNING
GOD TIL OVN
GOD TIL OVN
GOD TIL RØDVIN
GOD TIL RØDVIN
SALT & PEBER
SALT & PEBER
SOVS & KARTOF.
SOVS & KARTOF.
VAREINFORMATION:
Levering:
Produktet afhentes som ferskvare.

Afhentning er mulig alle hverdage ml. 07.30 og 12.00, så længe bestillingen som minimum er modtaget dagen forinden.

Læs mere her.
-
Holdbarhed:
Holdbarhed 5 dage i eget køleskab ved max. 5 grader.

Produktet skal spises eller indfryses indenfor 5 dage fra afsendelsesdato. Produktet er et 0 graders køleprodukt og bliver opbevaret hos os efter gældende lovgivning. Dette gør at holdbarheden er længere på vores lager, end den vil være hjemme i dit køleskab. Når vi pakker og sender varen til dig, overgår produktet til alm. 5 graders køleprodukt, hvilket naturligvis forkorter produktets holdbarhed. Derfor har produktet max 5 dages holdbarhed på køl, når det sendes fra vores lager. Dette er gældende uanset hvad der står på original labels fra fabrikanten.
-
Indfrysning:
Kan fryses og opbevares på frost i 8-10 mdr.
-
Oprindelse:
Vores udvalgte kalvemørbrad er altid fra et EU-land - typisk fra Holland - selvfølgelig produceret under gældende EU-regler. Brandet varierer alt efter hvilken leverandør der kan levere et produkt, der lever op til vores standarder.
-
RELATEREDE PRODUKTER
Danske Wienerschnitzler
Danske Wienerschnitzler
10x200g / Himmerland / Friskskåre
KUN 490,00KR GÅ TIL PRODUKT
Kalvemørbrad
Kalvemørbrad
1.1-1.3kg / Holland, EU / Fersk
KUN 389,00KR GÅ TIL PRODUKT
Kalveculotte
Kalveculotte
0.9-1 kg / EU / Fersk
KUN 198,00KR GÅ TIL PRODUKT
Dansk Kalveroastbeef
Dansk Kalveroastbeef
Ca. 1.5-1.8kg / Himmerland / Fers
KUN 430,00KR GÅ TIL PRODUKT