Kalvefileten kan både tilberedes som helsteg og skæres til gode, tykke steaks - med 4kg burde der være nok til at prøve kræfter med begge dele! Vælger du at stege kalvefileten som helsteg anbefaler vi at brune stegen af inden den kommer i ovnen. Brug altid et stegetermometer og steg indtil kernetemperaturen rammer 58-60 grader. Lad herefter hvile i 10-15min for et flot, rosastegt resultat. Ønsker du stegen gennemstegt lader du blot kernetemperaturen ramme 64-66 grader inden stegen tages ud.







Afhentning er mulig alle hverdage ml. 07.30 og 12.00, så længe bestillingen som minimum er modtaget dagen forinden.
Læs mere her.
Produktet skal spises eller indfryses indenfor 5 dage fra afsendelsesdato. Produktet er et 0 graders køleprodukt og bliver opbevaret hos os efter gældende lovgivning. Dette gør at holdbarheden er længere på vores lager, end den vil være hjemme i dit køleskab. Når vi pakker og sender varen til dig, overgår produktet til alm. 5 graders køleprodukt, hvilket naturligvis forkorter produktets holdbarhed. Derfor har produktet max 5 dages holdbarhed på køl, når det sendes fra vores lager. Dette er gældende uanset hvad der står på original labels fra fabrikanten.



